Što je globalni pokret iskrene hrane?

Iskrena hrana je globalni pokret koji ima za cilj promicati pozitivne prakse i potaknuti na pozitivne globalne promjene u sektoru hrane. 

Osnovne vrijednosti koje promičemo su: 

  • odgovornost prema zajednici i okolišu 
  • transparentnost, točnost i jasnoća informacija o hrani 
  • izvornost namirnica i receptura 
  • svježa hrana lokalnih proizvođača. 

Našim djelovanjem nastojimo motivirati dionike diljem svijeta da podijele svoje priče o hrane i proizvođima koji slijede navedene vrijednosti te pomažu graditi globalno povjerenje o hrani. Ne zatvaramo oči pred negativnim iskustvima i lošim primjerima. Dapače, smatramo da o njim treba otvoreno govoriti kako bi se preventivno djelovalo.

Stoga na našim stranicama i društvenim mreža nudimo mjesto na kojem ćemo zajednički i u različitim dijelovima svijeta i kulturama odgovarati na pitanje “Što je iskrena hrana?”. 

Ispričajte svoju priču o iskrenoj hrani

Prepoznajemo i poštujemo emocionalnu, tradicijsku i kulturnu povezanost čovjeka sa hranom te Vas pozivamo da ispričate svoju priču. Pošaljite nam svoja iskustva i podijeliti s drugima svoje dojmove.

Predstavite namirnice specifične za Vaš kutak svemira. Promovirajte lokalne heroje koji proizvode svježu hranu i kojima vjerujete.

Svuda u svijetu hrana znači i ljubav. Pošaljite nam svoje omiljene recepte koji povezuju Vašu obitelj. 
 
Dijeljenjem iskustava o iskrenoj hrani stvaramo povjerenje i gradimo pozitivne globalne promjene na kojima će nam naša djeca i sve buduće generacije biti istinski zahvalne. 

Javite nam se putem kontakt forme i postanite dio globalnog pokreta iskrene hrane.

Veselimo se promjenama koje zajedno činimo ❤️   

Pokret iskrene hrane na društvenim mrežama

Želimo da pokret iskrene hrane potakne pozitivne promjene diljem svijeta i poveže ljude diljem svijeta. Uključi se i putem naših društvenih mreža.  

f I T
Contact form